Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat duminică, la Iaşi, că discursurile antieuropene ale liderilor PSD erau greu de imaginat în urmă cu câţiva ani şi că populismul practicat de Liviu Dragnea riscă să distanţeze şi mai mult România de valorile Europei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Eugen Tomac a spus, într-o conferinţă de presă, la sediul PMP Iaşi, că principalul inamic al proiectului european îl reprezintă populismul, care în România este "vândut" de către liderii PSD.

"Asistăm la ora actuală, începând de la Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu, la discursuri antieuropene, la un populism greu de imaginat în România acum trei, patru sau cinci ani. Un populism care nu are nimic în comun cu România europeană, un populism plin de demagogie, un populism vândut la aprozar de către liderul PSD. Acest populism riscă să distanţeze şi mai mult România de valorile care stau la temelia şi baza UE", a declarat Eugen Tomac. 

Cât priveşte alegerile europarlamentare, liderul PMP Eugen Tomac a spus că pe 26 mai se va reseta toată viaţa politică din România şi că este convins că PSD nu va mai lua scorul pe care l-a înregistrat la alegerile parlamentare din 2016.

"La PMP, suntem la zi şi ne-am atins toate ţintele în ceea ce priveşte strângerea de semnături pentru alegerile europarlamentare. Sunt alegeri importante pentru toată scena politică, iar eu sunt convins că pe 26 mai se va reseta toată viaţa politică, pentru că în primul rând PSD nu va mai lua scorul pe care îl viseazã, de peste 40 la sută. În mod sigur şi pentru celelalte partide va fi un test important", a mai spus liderul PMP Eugen Tomac.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.