Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a susţinut, referitor la mitingul pe care PSD îl organizează pe 9 iunie, că el crede că şi social-democraţii au dreptul de a-şi exprima punctul de vedere şi pentru a spune ce cred. Ministrul a mai susţinut că i se pare foarte periculoasă şi exagerată inducerea ideii că structura Curţii Constituţionale ar fi “infestată politic”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Presupun că şi noi avem dreptul să susţinem ceva, că tot timpul văd şi trec prin faţa Guvernului (oameni care protestează - n.r.) şi poate e o abordare democratică, dar cred că şi noi avem şansa. (...) Dincolo de asta, cred că şi noi avem dreptul să avem un astfel de lucru pentru a ne exprima punctul de vedere, pentru a spune tot ce credem, pentru a apăra anumite investiţii”, a spus Eugen Teodorovici, întrebat dacă ştie de ce se organizează mitingul de pe 9 iunie.

El susţine că i se pare foarte periculosă induncerea ideii că structura Curţii Constituţionale ar fi “infestată politic”.

“Mi se pare sincer foarte, foarte periculos să induci ideea că o structură precum Curtea Constituţională ar fi oarecum, nu ştiu, infestată, să spunem, politic. Mie mi se pare deja o exagerare foarte mare la care nu trebuie să se ajungă”, a mai explicat ministrul.

Mitingul anunţat de PSD va avea loc în 9 iunie de la ora 20:00, în Piaţa Victoriei, şi va avea ca temă apărarea democraţiei şi a statului de drept, a afirmat luni, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, liderul partidului, Liviu Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.