Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, anunţă că a redirecţionat din impozitul pe venit către o entitate nonprofit şi îndeamnă cetăţenii să facă acelaşi lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mai sunt doar câteva zile în care mai putem hotărî destinaţia sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii. Haideţi să dăm şansa unor voluntari inimoşi să facă mai bună viaţa unor semeni ai noştri aflaţi în dificultate. Eu am făcut-o! Fă-o şi tu!”, este mesajul postat de Tăriceanu pe pagina sa de Facebook, cu link la formularul 230.

Declaraţia se depune până la data de 15 martie de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii şi asimilate salariilor şi/sau venituri din pensii din România.

Potrivit unui proiect de ordonanţă de urgenţă, termenul pentru depunerea Declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice se prelungeşte de la 15 martie până la 31 iulie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.