Mai mulţi supravieţuitori ai Holocaustului au fost decoraţi de preşedintele Klaus Iohannis sâmbătă, cu ocazia Zilei Naţionale de Comemorare a Victimelor Holocaustului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În semn de deosebit respect pentru suferinţele îndurate în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, pentru înalta ţinută morală de care au dat dovadă de-a lungul vieţii, precum şi pentru eforturile depuse pentru păstrarea vie a memoriei victimelor Holocaustului – o tragedie pe care omenirea nu trebuie să o mai cunoască, preşedintele Klaus Iohannis a conferit:

  • Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler lui Roth Ladislau;
  • Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler lui Avram A. Lupu, Dulberger Claudiu, Fischbach Alfred, Kaiserman Miriam, Kupferberg Albert, domnului Moscovici Camil, Popa Silviu, Welt Ioan şi lui Zalman Michael;
  • Medalia Naţională „Serviciul Credincios” Clasa a III-a doamnei Salamon Golda.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.