Senatorul PSD Maricel Popa întreabă, după vizita la Bruxelles a şefului Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, şi a mai multor primari PNL, ce calitate morală mai are Alexe, acuzat de fapte de corupţie, să îi reprezinte pe ieşeni în relaţia cu forurile europene şi care a fost rezultatul concret al ”desantului”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Senatorul Maricel Popa susţine că şeful Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, acuzat de fapte de corupţie, este girat de liderii liberali ieşeni, dar şi de europarlamentarul PNL Rareş Bogdan, care l-ar fi invitat la Bruxelles, alături de mai mulţi primari şi membri PNL din judeţul Iaşi.
 
”Săptămâna trecută, judecătorii de la Înalta Curte şi cei ai Tribunalului Iaşi au concluzionat că rechizitoriile DNA au fost corect întocmite. Costel Alexe, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, va intra la judecata pe fond. Replica lui Alexe a fost uluitoare: a plecat la Bruxelles, în Parlamentul European, la invitaţia europarlamentarului PNL Rareş Bogdan”, afirmă senatorul PSD.
 
Parlamentarul social-democrat întreabă dacă Alexe s-a aflat la Bruxelles în călătorie de plăcere sau în interes de serviciu. 
 
”Cu ce lideri europeni sau înalţi funcţionari a stat la discuţii Costel Alexe, acest personaj toxic acuzat de procurorii DNA că a luat şpagă 22 de tone de tablă? Ce calitate morală mai are Costel Alexe în a-i reprezenta pe ieşeni atât aici, la noi acasă, cât şi peste hotare, în relaţiile cu forurile europene? Care este rezultatul concret al acestui desant ieşean la Parlamentul European?”, a adăugat Maricel Popa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.