Liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, îl acuză pe şeful Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, că îşi pune apropiaţii în funcţii, inclusiv la spitalele din subordine, social-democratul afirmând că ar trebui să-i mulţumim lui Dumnezeu pentru că nu au existat victime în incendiul de la Spitalul de Copii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Maricel Popa, afirmă, într-un comunicat de presă, că "penalul" Costel Alexe şi-a pus deja amprenta pe sănătatea ieşeană şi că, deşi a preluat de opt luni conducerea Consiliului Judeţean, nu a realizat nimic pentru ieşeni.

"A reuşit să îşi pună apropiaţii în funcţii, inclusiv la spitalele din subordine. Presa locală a tras nenumărate semnale cu privire la numirile şi la concursurile organizate pe ochi frumoşi. Este şi cazul Spitalului de Copii, unde managerul numit interimar de penalul Alexe a câştigat la mustaţă concursul organizat pentru şefia spitalului. Şi, după luni de interimat, se vede activitatea proaspătului manager susţinut de penelistul Alexe: spitalul este în flăcări. Mulţumim lui Dumnezeu că nu au existat victime”, susţine şeful PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa.

Liderul social-democrat consideră că pentru echipa lui Costel Alexe "nu pare a fi importantă siguranţa pacienţilor, ci securizarea funcţiilor de către apropiaţi”.

Maricel Popa aminteşte că în perioada cât a fost preşedinte al CJ Iaşi a iniţiat un proiect de modernizare a Spitalului de Copii în valoare de 121 de milioane de lei şi că o aripă a spitalului a fost deja finalizată.

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a declarat că la Spitalul de Copii din Iaşi, unde marţi seară a avut loc un incendiu, a fost evitată o tragedie şi că le mulţumeşte cadrelor medicale pentru modul în care au reuşit evacuarea pacienţilor într-un timp record.

Costel Alexe a afirmat, miercuri, că autorităţile îi asigură pe toţi locuitorii Moldovei care au pacienţi internaţi în Spitalul de Copii din Iaşi că actul medical se desfăşoară în condiţii normale.

Un incendiu a izbucnit, marţi, la Secţia ATI a Spitalului pentru Copii ”Sfânta Maria” din Iaşi, iar 30 de persoane au fost evacuate, 12 fiind copii şi şapte aparţinători. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.