Liderul filialei municipale PNL Iaşi, Marius Bodea, afirmă că venirea lui Mihai Chirica în partid este "cea mai greşită şi cinică decizie“ pe care o poate lua PNL, adăugând că speră că totul "e o glumă proastă“. Totodată, Marius Bodea susţine că nu acceptă să negocieze vreo funcţie ca să tacă pe acest subiect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aducerea lui Chirica în partid şi susţinerea lui la primărie este cea mai greşită şi cinică decizie pe care o poate lua PNL. Sper că e o glumă proastă. Dacă aducerea lui Mihai Chirica în PNL ar rezolva problemele Iaşiului, respectiv poluarea sau traficul, aş spune că uite ce soluţia miraculoasă a găsit PNL, iar eu nu m-am gândit la aşa ceva. Adevărul este că acest individ este chiar sursa poluării din Iaşi şi din administraţia publică ieşeană“, susţine şeful liberalilor din municipiul Iaşi, Marius Bodea, pe Facebook.

Deputatul liberal adaugă că, oricât s-ar chinui liberalii curaţi din filială, PNL nu ar putea spăla metehnele pe care Chirica le are de 20 de ani de când lucrează în administraţie.

Marius Bodea neagă că a negociat vreo funcţie în interiorul PNL doar ca să tacă pe acest subiect, precizând că nici nu va accepta aşa ceva.

"S-au spus în ultimele zile multe inepţii, ba că am negociat pentru mine o funcţie ca să tac, ba că eu am propus aducerea lui în partid. Demnitatea mea nu o voi negocia niciodată. Nu vreau să mi se ofere ceva, este de neacceptat“, spune Bodea.

Marius Bodea mai spune că strategia gândită de PNL, şi anume că prin aducerea lui Chirica liberalii ar câştiga fără probeme atât Primăria, cât şi Consiliul Judeţean, poate fi greşită, pentru că niciun sondaj nu a surprins emoţia creată în oraş pe această temă.

"Minţile înfierbântate din PNL care au ticluit acest proiect n-au luat în calcul un risc major şi anume ca strategia de a creşte şansele PNL de a câştiga Primăria şi CJ să fie un eşec. Orice sondaj făcut pe hârtie nu surprinde emoţia societăţii ieşene, care a reacţionat extrem de dur în ultimele zile“, a afirmat Marius Bodea.

El precizează că marea problemă a Iaşiului este "camarila care s-a înşurubat la Primăria Iaşi, o dinastie începută de la Gheorghe Nichita“.

"PNL are la bază principii sănătoase şi nu poate primi în rândurile sale un mafiot“, a mai spus Marius Bodea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.