Conducerea PNL a decis, miercuri, desemnarea secretarului de stat Andrei Baciu ca interimar la şefia filialei PNL Sector 3, iar deputatul Gigel Ştirbu a fost numit preşedinte interimar la PNL Gorj, în locul lui Dan Vîlceanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a anunţat la finalul şedinţei BPN, aprobarea prin decizie a preşedinţilor interimari la filiala PNL Gorj şi la filiala PNL Sector 3. 

Astfel, potrivit lui Ciucă, la Gorj, preşedinte interimar a fost numit vicepreşedintele PNL Gigerl Ştirbu, acesta având sarcina ca în 60 de zile să vină cu propunere concretă privind BPJ şi alegeri interne. Organizaţia PNL Gorj a fost condusă de fostul ministru al Proiectelor Eurpene, Dan Vîlceanu. 

La sectorul 3, unde lider fusese fostul premier Florin Cîţu, a fost numit secretarul de stat Andrei Baciu, a mai spus Ciucă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.