Sebastian Burduja, liderul PNL Bucureşti, a declarat miercuri că urmează ca în perioada următoare să îi întrebe şi pe bucureşteni, foarte direct, dacă mai merită Nicuşor susţinerea PNL pentru un al doilea mandat. ”Vom face un sondaj public, în care toţi se vor putea pronunţa”, a precizat el, arătând că şi la nivelul PNL vor avea o evaluare finală în perioada următoare privind mandatul primarului Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Suntem în plin proces de evaluare pentru mandatul actual al domnului Nicuşor, ce a făcut până acum şi se împlineşte în curând un an de când PNL i-a lăsat un decalog, 10 subiecte domnului Nicuşor. Dânsul a răspuns după şase luni, a răspuns în ultima zi, i-am parcurs răspunsul, îl evaluez, împreună cu colegii mei, eu nu sunt convins dar vom avea o evaluare finală în perioada următoare”, a declarat Sebastian Burduja în emisiunea România Politică de la Prima News.

”Vă spun un lucru în premieră, că o să îi întrebăm şi pe bucureşteni, foarte direct, mai merită Nicuşor susţinerea PNL pentru un al doilea mandat? Vom face un sondaj public, în care toţi se vor putea pronunţa”, a precizat Burduja.

El a precizat că această campanie va începe zilele următoare. Liderul PNL Bucureşti a precizat că ”nu i se pare că Bucureştiul arată pe cât de bine ar trebui să arate”, precizând că PIB-ul Bucureştiului este peste multe Capitale europene, dar ”avem o administraţie foarte proastă”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.