Fostul şef al Consiliului Judeţean Iaşi Maricel Popa, lider al PSD Iaşi, a fost evacuat din incinta spitalului mobil de la Leţcani, unde venise pentru a discuta cu ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, dar şi cu noul preşedinte al CJ Iaşi, Costel Alexe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Maricel Popa a ajuns duminică la prânz în faţa spitalului mobil de la Leţcani, la ora la care ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru avea programată o vizită la unitatea medicală de la Leţcani.

Popa l-a acuzat pe ministrul Tătaru că spitalul de la marginea Iaşiului a fost pus în funcţiune cu întârziere.

”Am venit să le spun că au blocat spitalul. Eu l-am adus şi acum m-au scos afară cu oamenii de la pază. După o muncă de patru ani la Consiliul Judeţean am fost dat afară”, a spus Maricel Popa.

Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru, dar şi noul şef al CJ Iaşi Costel Alexe nu au intrat în dialog cu Maricel Popa. Tătaru şi Alexe au vizitat spitalul mobil, fără a face declaraţii jurnaliştilor.

În zonă a apărut şi o femeie, originară din Bucureşti, care a protestat la Iaşi pe 14 octombrie la Catedrala Mitropolitană, fiind nemulţumită de restricţiile impuse de către autorităţi la pelerinajul religios de la Iaşi.

Femeia i-a reproşat printre altele ministrului Sănătăţii că pacienţii cu Covid sunt internaţi în România fără acceptul lor.

”Ce căutaţi la Iaşi, domnule Tătaru? Aveţi obligaţia să vorbiţi cu poporul român, pentru că sunteţi plătit din bani publici”, i-a strigat protestatara ministrului Sănătăţii.

Nelu Tătaru nu a intrat în dialog cu femeia, iar paznicii spitalului mobil au încercat să o ţină la distanţă. Aceasta a ripostat, invocând că este agresată de oamenii de la pază.

Şi conferinţa de presă a ministrului Sănătăţii de la spitalul mobil a fost anulată, aceasta urmând să aibă loc la sediul Prefecturii din Iaşi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.