În timpul plenului de miercuri al Camerei Deputaţilor un scandal a avut loc între mai mulţi deputaţi de la AUR şi USR. Deputatul AUR Dan Tanasă l-a acuzat pe deputatul USR Victor Ilie că a pus mâna pe el şi i-a spus „mă gunoiule, mă”, rugându-l să nu mai vină spre el „aşa ameninţător”. Viceliderul grupului USR Bogdan Rodeanu i-a replicat lui Tanasă că nu parlamentarul USR a început, ci el a venit înspre deputatul de la USR. Incidentul de miercuri vine după ce în plenul de luni al Camerei a avut loc n schimb dur de replici între preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor Alfred Simonis care a vorbit la prezidiu cu liderul deputaţilor AUR Gerge Simion pe care l-a ameninţat că îi sparge dinţii şi l-a înjurat. În replică, Simion i-a spus social-democratului că este „o lichea pitică”, potrivit unui video postat pe contul de TikTok al partidului AUR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mă gunoiule, mă!”, i-a spus Dan Tanasă, în plenul de miercuri al Camerei Deputaţilor, deputatului USR Victor Ilie.

„Dar ce vii aşa la mine? Te rog frumos, nu veni aşa ameninţător spre mine. Te rog frumos. A pus mâna pe mine, gunoiul ăsta. A pus mâna pe mine, Bogdan. De ce nu te-ai dus la el?”, a afirmat Dan Tanasă către Bogdan Rodeanu, vicelider al grupului deputaţilor USR, care a intervenit în dispută.

„Am venit la tine?”, îl întreabă deputatul USR Victor Ilie.

Rodeanu întreabă „cine a început?” şi i-a transmis lui Dan Tanasă că el a venit la deputatul USR, nu invers.

Şi în timpul plenului de luni al Camerei a avut loc un schimb dur de replici între preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor Alfred Simonis care a vorbit la prezidiu cu liderul deputaţilor AUR Gerge Simion pe care l-a ameninţat că îi sparge dinţii şi l-a înjurat. Simion i-a spus social-democratului că este „o lichea pitică”, potrivit unui video postat pe contul de TikTok al partidului AUR.

Dialogul de luni dintre cei doi a fost următorul:

„- Băga-mi-aş p.. în mă-ta! Îţi sparg dinţii! Ascultă bine aici! Ţine minte!, a spus deputatul PSD Alfred Simonis.

- Serios? Ia să vedem! Băi, lichea pitică!, a replicat liderul AUR George Simion”.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat, întrebat marţi despre schimbul dur de replici în plenul de luni al Camerei Deputaţilor între social-democratul Alfred Simonis şi liderul AUR George Simion, că a fost o greşeală din partea amândurora, însă consideră că „împreună vor găsi calea cea mai bună”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.