Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a afirmat că social-democraţii vor depune alte două moţiuni simple, la adresa miniştrilor Muncii, respectiv Dezvoltării, iar cel mai probabil acestea vor ajunge în Parlament săptămâna viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Romaşcanu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD, că măcar din aceste moţiuni simple guvernanţii să vadă lucrurile pe care le fac prost şi să le corecteze în măsura în care pot să o facă. 
 
"Decizia este să depunem aceste două moţiuni. S-a început, în urma deciziei politice, să se lucreze la ele, probabil pe săptămâna viitoare le vom depune. Din păcate, Guvernul nu acţionează responsabil, semnalele pe care le trage Parlamentul, care totuşi este autoritatea cu cea mai mare reprezentativitate şi instituţia cea mai importantă într-o democraţie, dumnealor nu ţin cont de nimic, domnul Cîţu a picat de vreo patru ori în testul Parlamentului, măcar din moţiune să vadă lucrurile pe care le fac prost şi să le corecteze în măsura în care mai pot, deşi mi-e greu să cred că o vor face”, a afirmat purtătorul de cuvânt al PSD.
 
Întrebat dacă social-democraţi iau în calcul şi o moţiune pe sănătate, Romaşcanu a spus: "Analizăm”.
 
Parlamentul a dezbătut şi votat în această săptămână două moţiuni simple, la adresa ministrului Educaţiei, Monica Anisie, şi a ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.