Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a solicitat retrimiterea moţiunii împotriva ministrului Educaţiei către grupurile parlamentare ale Pro România şi PSD pentru a fi refăcută. "V-aţi lăsat pe mâna lui Ponta şi aţi intrat în belele procedurale", a spus el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"V-aţi lăsat pe mâna lui Ponta şi aţi intrat în belele procedurale. În numele PNL, solicit retrimiterea moţiunii către grupurile parlamentare ale Pro România şi PSD pentru a fi refăcută", a afirmat Florin Roman, la începutul şedinţei din Camrera Deputaţilor în care este dezbătută moţiunea împotriva ministrului Educaţiei.
 
El a reiterat că moţiunea are finalitatea uneia de cenzură, întrucât se solicită demiterea prin vot a ministrului.
 
"Este încălcată şi decizia CCR 148/2007 şi reamintesc că în trecutul nu foarte îndepărtat în cazul PNL tot majoritatea PSD a decis să restuite iniţiatorului două moţiuni simple pe acelaşi considerent. Ar trebui să procedăm în acelaşi mod. În cazul PNL s-a lucrat într-un fel, în cazul Pro România se lucrează în alt mod", a spus Roman.
 
El a adăugat că miniştrii PNL nu au fugit, ci au venit în faţa Parlamentului.
 
"Problema rămâne la noi, ce vrem să facem, interpretăm regulamentul într-un fel când ne convine şi alt fel când nu ne convine. Să retrimitem textul moţiunii să o corecteze şi o dezbatem săptămâna viitoare", a spus Roman.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.