Senatorul PSD Gabriela Firea afirmă, referitor la revocarea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii, că "a plecat «Diamantul Pur», s-a făcut cărbune, dar vine tatăl diamantului". "A plecat şi doamna secretar de stat ruptă de realitate! Să sperăm că vor numi un om normal, competent, uman", susţine ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A plecat “Diamantul Pur”, s-a făcut cărbune, dar vine tatăl diamantului! A plecat şi doamna secretar de stat ruptă de realitate! Să sperăm că vor numi un om normal, competent, uman! Vai de bolnavi! Vai de medici! Vai de noi!", afirmă Gabriela Firea, într-o postare pe Facebook.

Ea reia şi afirmaţiile făcute, tot pe Facebook, de liderul PSD, Marcel Ciolacu: "Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulţi români care şi-au pierdut viaţa sau şi-au distrus sănătatea! Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morţii de COVID au fost batjocoriţi, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuaţi din spital în miez de noapte, în care pacienţii au murit cu zile din cauza avariilor de la instalaţiile cu oxigen. 4 luni în care Iohannis a tăcut complice, iar Cîţu şi întreaga Coaliţie a Austerităţii au protejat acest ministru catastrofă! PNL, USR+ şi UDMR sunt obligaţi să nominalizeze un profesionist care ştie să repare dezastrul produs de Voiculescu şi care ştie ce trebuie făcut pentru a depăşi această criză sanitară".

Liderul USR Dan Barna a afirmat, într-un interviu pentru Hotnews, că Vlad Voiculescu "nu este un diamant în ceea ce înseamnă managementul sistemului de Sănătate, dar este de departe cea mai bună opţiune pe care o avem în acest moment".

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.