Reprezentanţii partidului AUR au transmis că decizia CCR prin care a admis parţial sesizarea ÎCCJ pe legea pensiilor speciale nu reprezintă o noutate, pentru că toată lumea se aştepta să respingă proiectul legii pensiilor speciale, deoarece iniţiativa legislativă a fost făcut de PSD şi PNL să pice la Curtea Constituţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă au făcut tot acest teatru doar de dragul propagandei politice, în speranţa că îi vor păcăli pe români încă o dată”, a transmis AUR, într-un comunicat de presă

Reprezentanţii AUR au remintit că a depus un proiect de lege pentru impozitarea pensiilor speciale, o propunere de lege care este constituţională, pentru că „noi nu minţim poporul cu televizorul precum Rareş Bogdan, Marcel Ciolacu sau Klaus Iohannis”, însă, iniţiativa legislativă este blocată de PSD şi PNL.

„Dar, în timp ce PSD şi PNL îşi păstrează privilegiile, guvernul Ciolacu măreşte taxele şi impozitele, transferă povara incompetenţei lor guvernamentale pe umerii românilor şi ai mediului de afaceri. Când vine vorba să taie din privilegiile lor adoptă doar legi neconstituţionale, dar când vine vorba să mărească birurile pentru români, atunci găsesc cele mai bune soluţii!”, a conchis sursa citată.

Curtea Constituţională a admis miercuri, parţial sesizarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) în legătură cu modificările legii privind pensiile de serviciu. Preşedintele CCR Marian Enache a explicat, într-o declaraţie de presă. că actul normativ se va reîntoarce în Parlament pentru a fi pus în acord cu decizia Curţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.