Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene anunţă că România primeşte cu titlu de prefinanţare, suma de 288 milioane de euro din partea Comisiei Europene, iar această sumă va contribui la accelerarea punerii în aplicare a măsurilor-cheie, investiţii şi reforme incluse în noul capitol REPowerEU.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”România primeşte cu titlu de prefinanţare suma de 288 milioane de euro din partea Comisiei Europene. Această prefinanţare va contribui la accelerarea punerii în aplicare a măsurilor-cheie, investiţii şi reforme incluse în noul capitol REPowerEU”, precizează ministerul. 
 
”Această sumă, care va fi încasată de România în câteva zile, reprezintă o confirmare a eforturilor noastre constante de a construi o Românie mai modernă, mai curată şi aliniată la standardele contemporane. Asta înseamnă, evident, şi o Românie capabilă să răspundă rapid noilor provocări globale, iar cu sprijinul prefinanţării din partea Comisiei Europene, vom accelera punerea în aplicare a investiţiilor cheie din RePowerEU”, a declarat Adrian Câciu, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.