Consiliul Naţional al PNL aprobă, joi, desemnarea lui Rareş Bogdan într-o funcţie de prim-vicepreşedinte al partidului. Liderul PNL Ludovic Orban a spus că este „o promovare la excepţional” pentru „rezultate excepţionale”. Rareş Bogdan le-a cerut liberalilor să nu primească pesedişti în partid. „Nu aveţi ce să vorbiţi cu ei, zdrobiţi-i în alegeri, nu îi aduceţi în casa noastră!”, a spus el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Trebuie să recunosc că e o promovare la excepţional. Sunt mulţi colegi cu state vechi, care au dus bătălii şi care ar fi putut candida. Am ales să facem această propunere pentru că promovările excepţionale se fac după rezultate excepţionale”, a spus Ludovic Orban.

Liderul PNL a precizat că Rareş Bogdan „a plecat de la măsuţa lui, a abandonat carierea de jurnalist de succes” şi a venit alături de liberali pentru a candida la europarlamentare. Orban a spus că a fost o decizie importantă, care a avut un rol deosebit de important în victoria la alegerile europarlamentare.

Ludovic Orban a precizat că a făcut această propunere şi pentru surpriza pe care le-a făcut-o Rareş Bogdan, prin faptul că a fost zi şi noapte umăr la umăr alături de el, alături de fiecare coleg şi a pus umărul la această frumoasă victorie în alegeri.

Rareş Bogdan a declarat, la rândul său, că este onorat şi emoţionat cum a fost şi pe data de 14 martie, atunci când liberalii l-au primit în mijlocul lor.

„Vreau să-mi permiteţi să fac o plecăciune în faţa celor peste 200.000 de membri şi a celor peste 2,5 milioane de români care ne-au acordat votul, astfel încât am devenit partidul numărul unu al României”, le-a spus Rareş Bogdan participanţilor la Consiliul Naţional.

El le-a cerut liberalilor să nu primească în partid niciun ales local al PSD.

„Ferecaţi uşile PNL pentru orice ales local al PSD. Îi vom zdrobi, sunt dezorientaţi, sunt îngenuncheaţi. (...) Nu aveţi ce să vorbiţi cu ei, zdrobiţi-i în alegeri, nu îi aduceţi în casa noastră!”, a spus Rareş Bogdan.

El a susţinut că „în jurul PNL şi pe condiţiile PNL se va face următoarea guvernare”.

Consiliul Naţional al PNL a aprobat şi fuziunea dintre Partidul Acţiunea Civică a Tinerilor (PACT) şi PNL. Preşedintele PACT, Sebastian Burduja, a devenit vicepreşedinte PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.