Fosta candidată la preşedinţie Ramona Ioana Bruynseels invită ”toate partidele care doresc cu adevărat să se implice în reformarea ţării” să vină alături de Re:Start România într-o alianţă ”a celor care s-au săturat de hegemonia celor vechi, a celor care nu mai acceptă sacrificiul interesului general”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedinte al Re:Start România, Bruynseels afirmă într-un comunicat de presă că ”partidele vechi şi mari fac alianţe pentru a-şi creşte puterea”. ”În felul acesta ne vor domina în continuare. În felul acesta noi, ceilalţi, nu vom avea şansa de a face lucruri bune pentru poporul român, pentru că ei ne vor opri. În felul acesta, vor polariza votul prinzându-ne iar în lupta lor între răul mai mare şi răul mai mic.”

”De aceea, Partidul RE:START ROMÂNIA invită toate partidele nepătate, care aşază ţara înaintea propriilor interese, să vină alături de noi! 2020 este anul când vom intra în Parlament şi vom începe să reprezentăm românii cu adevărat!”, transmite Bruynseels.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.