Fostul candidat la Preşedinţie Ramona Ioana Bruynseels explică, într-o postare pe Facebook, cum a ajuns să fie acuzată că susţine teoria pământului plat afirmând că în 2017, a fost inclusă, fără a-şi da acordul, într-un astfel de grup şi precizează că, în opinia sa, ”Pământul este plat ca o minge de tenis”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Cum am ajuns să fiu acuzată că susţin ”teoria Pământului plat”?!? În anul 2017, oricine te putea adăuga într-un grup de Facebook, fără consimţământ sau invitaţie specială. Te adăuga pur şi simplu. Contul meu a ajuns astfel într-un grup al susţinătorilor Pământului plat. Multe ziare s-au grăbit să furnizeze această informaţie lumii, fără ca măcar să mă întrebe dacă eu cred sau nu în această teorie, dacă am dat vreodata un like sau dacă am făcut vreodată vreun comentariu în acel grup. Între noi fie vorba, am aflat şi eu din ziar că făceam parte din acel grup pe Facebook. Pentru că e o chestiune care s-a tot propagat în timp, din când în când trebuie să revin asupra ei pentru clarificări. Eu cred că Pământul este plat ca o minge de tenis”, scrie Bruynseels pe Facebook.

Ea precizează din nou că ”Pământul este cât se poate de sferic - turtit la poli şi bombat la Ecuator”.
”Mai simplu de atât nu se poate”, conchide fostul prezidenţiabil.:)
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.