Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, la începutul şedinţei de Guvern de miercuri seară, că poate fi transmis Parlamentului raportul Executivului pentru perioada stării de urgenţă. ”Membrii ministerelor au transmis informaţii exacte şi transparente Parlamentului, din păcate nu am avut aceeaşi transparenţă de la Parlament”, a afirmat Turcan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ludovic Orban a anunţat că şedinţa de Guvern de joi va fi păstrată pentru actele normative de relansare economică, în timp ce şedinţa de miercuri seară este dedicată adoptării raportului privind acţiunile întreprinse de Guvern în perioada stării de urgenţă, în perioada 16 martie - 15 mai.

”Putem transmite Parlamentului raportul Guvernului pentru perioada stării de urgenţă (...). E rezultatul tuturor ministerelor implicate în gestionarea crizei sanitare şi economice pe toată perioada stării de urgenţă. (...) Are 233 de pagini. Este focalizat pe 14 domenii şi la întocmirea raportului am primit informaţii privind munca desfăşurată de la toate ministerele pentru că a fost un efort conjugat”, a afirmat viceprmierul Raluca Turcan.

Orban a întrebat dacă termenul de adoptare este ziua de miercuri.

”Da, astăzi este termenul de adoptare pentru transmiterea la Parlament. (...) Membrii ministerelor au transmis informaţii exacte şi transparente Parlamentului, din păcate nu am avut aceeaşi transparenţă de la Parlament”, a spus Turcan.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.