Filiala ieşeană a PSD susţine că evenimentul de prezentare a noului terminal al Aeroportului Iaşi a semănat cu o şedinţă de partid organizată de PNL, social-democraţii susţinând că că liberalii au confiscat proiectul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat transmis de PSD Iaşi, noua etapă de dezvoltare a Aeroportului ieşean va aduce starea de normalitate în ceea ce priveşte infrastructura aeroportură şi va contribui la dezvoltarea economică a judeţului.
 
Totodată, PSD Iaşi susţine că acest eveniment, la care au fost prezenţi liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi mai mulţi miniştri PNL, a fost confiscat de liberali.
 
”Este un proiect care aparţine întregii comunităţi. Evenimentul de prezentare a semănat cu o şedinţă de partid PNL. Liberalii au confiscat un proiect care este reprezentantiv pentru întreaga comunitate ieşeană. Din punct de vedere politic, nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile fără implicarea social-democraţilor. Finanţarea a fost asigurată după intrarea PSD la guvernare şi cu un ministru social-democrat la coducerea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii”, a declarat liderul PSD Iaşi, Bogdan Cojocaru.
 
El a adăugat că ”ar fi trebuit să fie inaugurat măcar unul dintre cele două drumuri alternative spre Aeroport, pe care atât şefii Primăriei, cât şi cei ai Consiliului Judeţean tot le promit”. 
 
La rândul său, şeful consilierilor judeţeni PSD Iaşi, Cristian Stanciu, a declarat că PSD a susţinut în plenul consiliului toate iniţiativele care au vizat dezvoltarea aeroportului, el adăugând că primele demersuri privind construirea T4 au fost iniţiate în timpul administraţiei social-democrate de la Consiliul Judeţean.
 
Mai mulţi parlamentari ieşeni PSD, dar şi consilieri ai acestui partid, au fost prezenţi, marţi, la evenimentul de prezentare a noului terminal al Aeroportului din Iaşi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.