Liderul filialei ieşene a PSD, Bogdan Cojocaru, a afirmat, după demisia deputatului Marius Ostaficiuc din partid, că nimeni nu este de neînlocuit, iar o formaţiune de talia PSD nu stă într-un om sau altul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Bogdan Cojocaru a afirmat că demisia deputatului Marius Ostaficiuc este ”o decizie personală, asumată, de care conducerea organizaţiei judeţene a luat act”.
 
”Partidul Social Democrat este cel mai important partid din România. În acest context, nimeni nu este de neînlocuit, iar o formaţiune de talia PSD nu stă într-un om sau altul. Am spus încă de la începutul mandatului că sunt deschis dialogului cu toată lumea şi în echipa social-democrată are loc oricine vrea să se implice pentru binele comunităţii. Avem proiecte politice şi administrative serioase prin care ne propunem ca Iaşiul să se dezvolte cu adevărat. Trebuie să terminăm la nivel local cu machetele, corupţia şi vorbele deşarte”, a susţinut liderul PSD Iaşi, Bogdan Cojocaru.
 
El a declarat că ”obiectivele echipei social-democrate de la Iaşi rămân neschimbate şi anume câştigarea tuturor alegerilor din acest an, indiferent de momentul în care vor fi organizate”.
 
Deputatul de Iaşi Marius Ostaficiuc a anunţat, miercuri, că a decis să plece din PSD, urmând să se înscrie cel mai probabil în AUR.
 
Marius Ostaficiuc a scris pe Facebook că a decis să părăsească PSD, după ce a activat 23 de ani în acest partid, fiind nemulţumit de direcţia în care se îndreaptă formaţiunea.
 
El a recunoscut că se află în negocieri cu AUR, pentru a se înscrie în acest partid.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.