PSD Buzău a aprobat, joi, două rezoluţii de susţinere a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, şi a Guvernului Grindeanu, în cadrul Comitetului Judeţean Executiv al PSD, la care au participat peste o sută de social-democraţi din judeţul Buzău. Totodată, social-democraţii buzoieni s-au declarat solidari cu deputatul Ionela Dobrică, implicată în dosarul fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Comitetul Judeţean Executiv al PSD Buzău desfăşurat, joi după-amiază, au participat primari PSD, şefi de organizaţii locale şi parlamentari ai partidului, cu excepţia deputatului Ionela Dobrică, implicată în dosarul în care fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea este cercetat pentru traffic de influenţă.

În cadrul comitetului, social-democraţii buzoieni au aprobat două rezoluţii: de susţinere a preşedintelui PSD Liviu Dragnea şi de susţinere a Guvernului Grindeanu.

”Am aprobat cele două rezoluţii de susţinere a lui Liviu Dragnea, e una dintre cele mai redutabile personalităţi politice ale momentului, el a încasat tot ce a fost negativ în ultima vreme, a doua rezoluţie adoptată a fost de susţinere a Guvernului Grindeanu. Acum aşteptăm ca lucrurile să intre în normalitate!”, a declarant liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu.

Ciolacu s-a referit şi la cazul deputatului Ionela Dobrică, spunând că PSD Buzău este solidar cu aceasta.

”Suntem solidari cu Ionela Dobrică, e un om care îşi face treaba, merge la trei comisii s-a implicat  foarte mult, o să aibă rezultate concrete, ea nu are nicio calitate procesuală, lăsăm justiţia să-şi facă datoria. Eu mă bucur că buzoienii au votat-o pe Ionela Dobrică să-I reprezinte în Parlament”, a spus Ciolacu.

Liderul PSD Buzău a adăugat că el nu era şef al filialei buzoiene atunci când Ionela Dobrică a fost propusă în funcţia de subsecretar de stat, însă ”funcţiile de ministru, de secretari de stat, de subsecretari de stat sunt politice ”.

”Nu eram preşedintele filialei când s-a făcut propunerea, dar anumite funcţii sunt politice, organiyaţiile fac recomandări pentru aceste funcţii politice, aceasta e una din esenţele politicii. Ionela Dobrică este un bun parlamentar, îşi face treaba, o să vină cu iniţiative legislative concrete”, a mai spus Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.