Partidul Social Democrat (PSD), cu cele mai multe mandate parlamentare şi parte a coaliţiei de guvernare, a încheiat, pe un an, un contract de consultanţă politică, în afaceri publice şi în relaţiile cu presa, cu firma americană de profil Chartwell Strategy Group, relevă un document analizat de Profit.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preţul serviciilor oferite de americani este de 40.000 de dolari pe lună, prevede contractul, ceea ce ar însemna 480.000 de dolari pe 12 luni.

Serviciile vor fi prestate prin e-mail, videoconferinţă, SMS sau fax, iar dacă va fi nevoie de întâlniri faţă în faţă, pentru prezentare şi raportare, PSD va suporta costurile cu transportul aerian la business class şi cu cazarea celor de la Chartwell Strategy, relatează Profit.ro.

Chartwell Strategy Group este o firmă de lobby, consultanţă strategică şi afaceri guvernamentale care se prezintă drept ″bipartizană″ şi relativ tânără, înfiinţată în 2018 de către David Tamasi, fundraiser de top pentru campania prezidenţială victorioasă a lui Donald Trump din 2016 şi director financiar al Trump Victory Fund. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.