Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, acreditarea Danielei-Brînduşa Băzăvan, ambasador în Regatul Thailandei, şi în calitate de ambasador în Republica Populară Democrată Laos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Administraţia Prezidenţială anunţă că preşedintele a semnat decretul privind acreditarea Danielei-Brînduşa Băzăvan, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Regatul Thailandei, şi în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Populară Democrată Laos, cu reşedinţa la Bangkok.

De asemenea, şeful statului a semnat decretul privind eliberarea din funcţia de judecător a lui Nasz Csaba-Béla la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, motivul fiind pensionarea, la data de 1 februarie 2024 şi decretul privind eliberarea din funcţia de judecător a lui Mihai-Zamfir Lucian-Cătălin la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, tot pentru pensionare, la data de 1 februarie 2024.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.