Premierul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale ample la staţiile de alimentare cu carburant, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru declarând că ”Guvernul României nu va permite niciun derapaj, nicio tentativă de speculă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Nu există motive reale pentru cresteri accelerate de preturi in România. Ţara noastră are stocuri suficiente de carburant. Prim-ministrul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale ample la staţiile de alimentare cu carburant. Guvernul României nu  va permite niciun derapaj, nicio tentativă de speculă”, a transmis purtătorul de cuvânt al Guverului, miercuri seară. 
 
Reacţia premierului vine după ce miercuri seara, staţiile de alimentare au fost pline, în mai multe oraşe ale ţării, românii dorind să îşi facă plinul cu carburant, în urma zvonurilor privind creşterea preţurilor. 

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru a transmis, miercuri, presei, că ”nu sunt probleme cu stocurile de carburanţi.

La scurt timp după precizarea acestuia, ministrul Energiei, Virgil Popescu a precizat că România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanţi în benzinării. ”Vreau să le transmit românilor că nu trebuie să intre în panică şi să stea la cozi”, a spus el. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.