Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri că sunt excepţii la Codul Fiscal de aproximativ 74 de miliarde şi este un lucru total anormal. Trebuie să revenim la un climat concurenţial egal în România. S-a terminat perioada excepţiilor peste excepţii, a mai afirmat şeful Executivului, el arătând că în acest moment se face o analiză la Ministerul de Finanţe dar nu vor lua nicio decizie până când nu vor sta de vorbă cu toţi actorii implicaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PNRR prevede să începem să scoatem din excepţii. Da, cred că în viitor vor trebui scoase anumite execepţii, asta nu înseamnă că din analiza noastră preliminară vom umbla la excepţiile din IT, în acest moment. Sunt excepţii de aproape 20 de ani din câte ştiu eu şi au adus un lucru benefic, un hub important în România, această excepţie”, a spus Ciolacu.

Premierul a precizat că ”sunt excepţii la Codul Fiscal de aproximativ 74 de miliarde”.

”Este un lucru total anormal şi o recomandare venită de la toate organismele financiare internaţionale. Cu alte cuvinte, trebuie să revenim la un climat concurenţial egal în România. S-a terminat perioada excepţiilor peste excepţii”, a arătat şeful Executivului.

”Nu vom lua nicio decizie, avem recomandările internaţionale, în acest moment se face o analiză la Ministerul de Finanţe dar nu vom lua nicio decizie până când nu vom sta de vorbă cu toţi actorii implicaţi”, a subliniat premierul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.