Prim-ministrul Marcel Ciolacu a transmis, miercuri, comunităţii musulmane din România urări de sănătate, pace şi prosperitate, cu prilejul sărbătorii Kurban Bayram.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sărbătoarea Kurban Bayram - Sărbătoarea Sacrificiului îmi oferă prilejul de a-mi exprima, şi cu această ocazie, respectul faţă de comunitatea musulmană din ţara noastră, o comunitate pe deplin integrată în ansamblul societăţii şi care contribuie activ, astăzi, ca şi în trecut, la edificarea binelui comun”, a afirmat Marcel Ciolacu, potrivit unui comunicat de presă al Executivului.

Prim-ministrul PSD a adăugat că Guvernul României „înţelege şi recunoaşte cum se cuvine contribuţia fiecărei comunităţi etnice şi religioase la crearea societăţii româneşti”

„Adresez credincioşilor musulmani din ţara noastră sincere felicitări, însoţite de urări de sănătate, pace şi prosperitate”, a conchis Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.