Premierul Marcel Ciolacu a postat imagini din aeronava oficială cu care revină în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor i-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Spre ţară, alături de tinerii pe care furtuna teribilă i-a blocat zilele trecute pe aeroportul din Dubai. Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile…”,. a scris premierul pe Facebook.

Premierul Ciolacu s-a aflat într-o vizită oficială, în Dubai şi Emiratele Arabe Unite, împreună cu o delegaţie care a cuprins mai mulţi miniştri.

Ministrul de Externe, Luminiţa Odobescu, aflată în Dubai cu premierul Ciolacu, a anunţat că 20 de copii şi doi profesori însoţitori, blocaţi în Dubai din cauza furtunii, se vor întoarce cu premierul Marcel Ciolacu.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat joi că un grup de români aflat pe Aeroporul din Dubai, afectat de condiţiile meteorologie nefavorabile, a revenit în ţară cu o cursă aeriană operată din Abu Dhabi. Cel de-al doilea grup de cetăţeni români de pe aeroport şi un al treilea grup, care a cerut ajutorul Consulatului de la Dubai, au fost îndrumate spre cazare până la găsirea unei soluţii de întoarcere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.