Liderul Pro România Victor Ponta, fost lider PSD afirmă, după condamnarea preşedintelui PSD Liviu Dragnea, că acesta, "orbit de furie şi răutate" a tras după el în prăpastie România, Guvernul, Parlamentul şi partidul. Pomta ţine însă să precizeze că nu se bucură de necazul nimănui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Nu mă bucur de necazul nimănui şi nu comentez sentinţe penale. Mă bucur că decizia vine după votul de ieri care a arătat ce cred românii despre Liviu Dragnea. Îmi pare rău de faptul că acest om orbit de trufie şi răutate a tras după el în prăpastie România, Guvernul, Parlamentul, un Partid şi onoarea a milioane de oameni de bună credinţa!", scrie Ponta pe Facebook.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat luni, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

 
  
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.