Conducerea PNL Vrancea susţine că angajaţi din primăriile conduse de edili PSD, dar şi persoane asistate social ar strânge semnături pentru susţinerea Guvernului Grindeanu, ”acţionând de o manieră care duce spre intimidare”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Partidul Naţional Liberal Vrancea trage un semnal de alarmă cu privire la modul în care PSD încearcă să acrediteze ideea că Guvernul Dragnea-Grindeanu este unul susţinut de români. Mai mulţi consilieri locali PNL din diverse localităţi ale judeţului au primit informaţii cum că diverşi angajaţi ai primăriilor conduse de primari PSD, dar şi persoane cu statut de asistat social strâng semnături pro-Guvern, acţionând de o manieră care duce spre intimidare”, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de PNL Vrancea.

Liberalii susţin că ”soluţia aleasă de PSD este una falimentară, în condiţiile în care nu aşa se poate reface credibilitatea unor politicieni care au încercat să dea o lovitură justiţiei, prin celebra Ordonanţă 13, act care ar fi scăpat de dosare penale extrem de multe persoane care au făcut abuz în serviciu în ultimii ani”.

Preşedintele PSD. Liviu Dragnea, anunţa, la începutul lunii februarie, că partidul va iniţia o campanie de strângere de semnături pentru susţinerea Guvernului Grindeanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.