Biroul Politic Judeţean al PNL Buzău a decis, joi, în unanimitate să ceară conducerii naţionale convocarea Congresului, pentru numirea unui nou preşedinte al formaţiunii. Preşedintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu, susţine că cearta şi răfuielile nu au dus niciodată la progres, iar atitudinea distantă a liderilor faţă de membri nu a fost niciodată parte din valorile liberale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cearta şi răfuielile nu au dus niciodată la progres. Traversăm un val de scumpiri, o criză umanitară şi ce vedem în plan intern este opoziţia pe care preşedintele partidului o duce împotriva propriei coaliţii. Pentru români nu este momentul instabilităţii, ba dimpotrivă. Predictibilitatea şi responsabilitatea sunt două elemente cheie de care avem nevoie toţi”, a scris, joi seară, pe Facebook, preşedintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu.  

Potrivit acestuia, PNL a încheiat o perioadă în care vocea membrilor a fost din ce în ce mai hotărâtă: PNL nu se îndreaptă în direcţia corectă.  

”Avem nevoie de lideri care să îşi cunoască liderii locali, aleşii locali şi care să şi răspundă la telefon atunci când localul caută ajutor la centru. Atitudinea distantă a liderilor faţă de membri nu a fost niciodată parte din valorile noastre. PNL este un partid construit prin puterea fiecărui membru şi acest lucru a menţinut partidul în fruntea clasei politice româneşti de-a lungul istoriei sale”, a mai scris liderul PNL Buzău.  

Acesta anunţă că Biroul Politic Judeţean al PNL Buzău a decis, joi, în unanimitate, transmiterea solicitării către Biroul Politic Naţional de a convoca congresul pentru numirea unui nou preşedinte al Partidului Naţional Liberal. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.