PNL Bucureşti transmite, după ce primarul Capitalei, Nicuşor Dan, i-a revocat principalele atribuţii executive viceprimarului PNL Stelian Bujduveanu, că prin gestul său, Nicuşor Dan a ieşit clar din postura de independent şi manager al Primăriei Capitalei, pe care a promovat-o atât de mult, şi a intrat în rolul politicianului cu interese de partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prin gestul său, Nicuşor Dan a ieşit clar din postura de independent şi manager al Primăriei Capitalei, pe care a promovat-o atât de mult, şi a intrat în rolul politicianului cu interese de partid. Stelian Bujduveanu este viceprimarul PNL, care a avut o activitate ireproşabilă timp de patru ani la Primăria Capitalei, cu rezultate consistente, dar dintr-o dată atribuţiile i-au fost revocate. Şi asta după ce Stelian Bujduveanu a făcut propuneri pentru o mai judicioasă folosire a banilor din bugetul Capitalei”, afirmă PNL Bucureşti într-un comunicat oficial. 

Liberalii precizează că ”afirmaţia din comunicatul emis de Nicuşor Dan demonstrează încă o dată, din păcate, cât de puţin înţelege acesta importanţa lucrului în echipă, reproşând Partidului Naţional Liberal faptul că ar fi decis să formeze o altă majoritate”.

”În fapt, e vorba de efortul de a debloca bugetul Capitalei, susţinând totodată amendamente pentru îmbunătăţirea lui, amendamente ce vor fi aprobate mâine, în beneficiul bucureştenilor. Vorbim despre bani pentru termoficare şi transport public, aşa cum a solicitat PNL de mai bine de o lună de zile, şi de alte proiecte bune pentru Bucureşti, cum este străpungerea Ciurel”, arată PNL Bucureşti. 

„Este ilogic ca viceprimarul să fie simultan şi în opoziţie cu primarul general şi să lucreze în aparatul de specialitate al primarului”, spune acum Nicuşor Dan. Ar fi fost corect ca Primarul General, Nicuşor Dan, să ia decizii în funcţie de realizările lui Stelian Bujduveanu şi nu să compună o analiză politică a situaţiei din Primăria Generală. Stelian Bujduveanu a prezentat periodic opiniei publice acţiunile întreprinse în realizarea atribuţiilor sale, conştient fiind că este în slujba cetăţenilor din Bucureşti, mai spun liberalii. 

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat miercuri că viceprimarului PNL Stelian Bujduveanu i s-au luat atribuţiile de către Nicuşor Dan, el precizând că se pare o decizie absolut copilărească, pe principiul se iau jucăriile cuiva şi că vineri se votează bugetul Capitalei, după ce filialele PNL şi PSD Bucureşti vor analiza amendamentele.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.