Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat marţi că liberalii vor depune două moţiuni simple împotriva ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici, şi a ministrului Economiei, Dănuţ Andruşcă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Orban a spus că moţiunea împotriva ministrului Finanţelor vine după ce acesta a vrut naţionalizarea Pilonului II de pensii şi după ce execuţia bugetară de pe primul semestru a fost “catastrofală”.

“PNL a luat act de decizia de a depune în cursul acestei săptămâni o moţiune (simplă – n.r.) împotriva ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici, la Camera Deputaţilor. Moţiunea îndreptată împotriva ministrului Finanţelor are la bază tentativa de naţionalizare a Pilonului II de pensii, execuţia bugetară catastrofală pe primul trimiestru şi schimbarea la faşă a lui Eugen Teodorovici, care una spunea când nu era ministru al Finanţelor, şi face totul împotriva a ceea ce spunea când nu era ministru”, a spus Ludovic Orban la finalul Biroului Executiv Naţional al PNL.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

De asemenea, liderul PNL a anunţat că săptămâna viitoare va fi depusă la Senat o moţiune simplă şi împotriva ministrului Economiei, Dănuţ Andruşcă

"Am aprobat depunerea, în cursul săptămânii viitoare, a unei moţiuni împotriva ministrului Economiei (…) la Senat", a mai anunţat acesta.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.