Partidul România Mare a depus miercuri, la Biroul Electoral Central, lista candidaţilor formaţiunii pentru Parlamentul European. Dorel Constantin Onaca, Preşedinte Executiv al formaţiunii, deschide lista de candidaţi, acesta anunţându-şi recent şi candidatura la Primăria Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Partidul România Mare a depus miercuri, 10 aprilie, la Biroul Electoral Central, lista candidaţilor formaţiunii pentru Parlamentul European. De astăzi românii pot fi siguri că vor fi reprezentaţi cu cinste şi demnitate în Europa, că valorile noastre tradiţionale îşi vor regăsi locul în familia europeană”, arată formaţiunea. Potrivit PRM, ”Dorel Constantin Onaca, Preşedinte Executiv al formaţiunii, care a deschis lista de candidaţi, a făcut apel către români să susţină la alegerile din 9 iunie candidaţii PRM, patrioţii adevăraţi care sunt proeuropeni şi pro-NATO”. ”Vom fi iarăşi ce-am fost şi mai mul decât atât”, a mai spus Onaca. Dorel Constantin Onaca, membru fondator al PMP, fost consilier de stat la Cotroceni şi fost senator, şi-a anunţat la finalul lunii martie candidatura din partea Partidului România Mare la Primăria Capitalei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.