Parlamentarii membri ai Forţa Dreptei au manifestat marţi la Palatul Cotroceni, în contextul consultărilor şefului statului cu partidele, pentru desemnarea prim-ministrului de la PSD, Ludovic Orban acuzându-l pe şeful statului că astăzi ”comite ultimul act de trădare, din drama pe care a servit-o poporului român, dând puterea pe mână caracatiţei PSD”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

 

Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, l-a acuzat pe preşedintele Klaus Iohannis că ”de ziua de naştere face propria sa mineriadă politică, fără mineri”.

”Îşi bate joc şi trădează încrederea şi speranţa care i-a fost acordată de 6 milioane şi jumătate de români, promisiunile pe care le-a făcut în campanie: o Românie fără PSD, o Românie normală, care să fie guvernată pentru respectarea drepturilor şi libertăţilor individuale, care să se modernizeze, în care să se facă reformele necesare, să se repare legile justiţiei şi lupta anticorupţie să fie sprijinită de la cel mai înalt nivel”, a spus Orban.

Liderul Forţa Dreptei a mai spus că ”astăzi, Klaus Iohannis comite ultimul act de trădare, din drama pe care a servit-o poporului român, dând puterea pe mână caracatiţei PSD”.

”Începând de astăzi, după desemnarea lui Ciolacu, Klaus Iohannis arată că nu a fost altceva decât un Cal Troian al PSD, nu a fost altceva decât un mincinos neruşinat, care şi-a bătut joc de toţi oamenii cărora le-a făcut promisiuni pe care imediat ce s-a văzut cu al doilea mandat în buzunar le-a călcat în picioare”, a mai arătat Orban.

Pe pancartele parlamentarilor Forţa Dreptei sunt mesajele: „Lacheii te slugăresc, liberalii te urăsc!”, „Iohannis cal troian al PSD!”, „Pas cu pas, tu ne-ai ras!”, „Ne-ai minţit de la început, ne-ai trădat şi ne-ai vândut!” şi „Te-ai făcut frate cu dracu, Să-i dai bacu lui Ciolacu!”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.