O pagină de Facebook creată în mod fals în numele candidatului USR-PLUS la şefia Consiliului Judeţean Iaşi, Marius Bodea, a fost ştearsă de către reprezentanţii companiei Facebook, după ce Judecătoria Iaşi a admis cererea formulată de Bodea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Candidatul USR-PLUS la preşedinţia CJ Iaşi, Marius Bodea, afirmă, într-un comunicat de presă, că instanţa a admis cererea de ordonanţă preşedinţială pe care a depus-o în urmă cu zece zile şi a dispus obligarea reţelei de socializare Facebook să îndepărteze temporar pagina "Alături de Marius Bodea”, creată fără acordul său. Pagina respectivă a devenit deja inactivă.

Soluţia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs în termen de cinci zile.

Marius Bodea afirmă că pe pagina falsă au fost preluate iniţial postări de pe pagina sa oficială de Facebook, după care au început să apară materiale şi comentarii ”otrăvite” care aduc atingere campaniei sale electorale.

”Publicând aparent conţinut favorabil, administratorii ascunşi ai acestei pagini false au obţinut ilegal datele demografice ale persoanelor care îmi urmăresc activitatea şi au început să posteze mesaje în numele meu pe toate grupurile de Facebook din judeţul Iaşi. Aşa cum intuiam, pe final de campanie electorală au început să facă în numele meu aprecieri otrăvite despre campania USR-PLUS Iaşi, iar pe mine personal m-au blocat să pot comenta pe această pagină. Nu trebuie să mire pe nimeni faptul că o mulţime de oameni nu mai doresc să vină la vot, sătui de aceleaşi practici murdare şi politicianiste de ani şi ani de zile”, precizează candidatul USR-PLUS la şefia CJ Iaşi, Marius Bodea.

El susţine că pagina falsă de Facebook ar fi fost creată de oameni din zona PNL.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.