Premierul Ludovic Orban spune că nu a vorbit "încă" de angajarea răspunderii Guvernului pe legea bugetului. "Obiectivul nostru este să finalizăm într-un termen cât mai rezonabil proiectul legii bugetului de stat şi să-l trimitem în dezbaterea Parlamentului", afirmă el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ludovic Orban a fost întrebat, joi, de jurnalişti, despre o eventuală asumare a răspunderii pe legea bugetului.

"Eu nu am vorbit încă de angajarea răspunderii, obiectivul nostru este să finalizăm într-un termen cât mai rezonabil proiectul legii bugetului de stat şi să-l trimitem în dezbaterea Parlamentului. Obiectivul nostru, evident, este acela ca legea bugetului de stat şi legea bugetului asigurărilor sociale de stat să fie adoptate până la sfârşitul anului (...)", a declarat el.

Întrebat dacă nu va lua în calcul asumarea răspunderii pe legea bugetului, Orban a repetat: "Obiectivul nostru este acela de a reuşi ca legea bugetului de stat şi legea bugetului asigurărilor sociale de stat să fie adoptate până în data de 31 decembrie".

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.