Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă pe Facebook, după ce greva de la STB s-a încheiat şi şoferii au ieşit pe traseu, că discuţiile vor continua pentru ca lucrurile de la această societate să se îmbunătăţească în limitele posibilului, în funcţie de bugetele disponibile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Greva de la STB s-a încheiat. Discuţiile de aseară cu angajaţii şi sindicaliştii de la STB au avut succes, iar azi dimineaţă aproape toate mijloacele de transport public care erau programate au ieşit pe traseu”, a scris primarul Capitalei. 
 
Nicuşor Dan afirmă că ”discuţiile vor continua pentru ca lucrurile de la STB să se îmbunătăţească în limitele posibilului, în funcţie de bugetele disponibile”.
 
 
”Mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în rezolvarea crizei şi regret că bucureştenii au fost privaţi timp de 5 zile de serviciul de transport public la suprafaţă”, mai spune primarul Capitalei. 
 

Greva de la Societatea de Transport Bucureşti s-a încheiat marţi după cinci zile, conform anunţului făcut de societate.

”La ora 7:00, peste 90% din parcul de vehicule programat a ieşit în traseu, conform graficului de transport. După cinci zile de protest ilegal care a paralizat Capitala şi a provocat daune financiare masive Societăţii de Transport Bucuresşti, angajaţii au înţeles că nu pot ignora legea şi obligaţiile pe care le au faţă de cetăţenii din zona metropolitană Bucureşti Ilfov.”, a transmis STB.
 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.