Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan a anunţat, duminică, într-o dezbatere electorală la TVR, că acceptă propunerea contracandidatului său de la PNL, Cătălin Predoiu, pentru realizarea unui sondaj realizat de o casă internaţională de sondare a opiniei, pentru a se vedea cine stă cel mai bine în opţiunile bucureştenilor, Cătălin Predoiu precizând că îl bucură acest anunţ şi că aşteaptă progrese în direcţia unei candidaturi unice a dreptei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nicuşor Dan a profitat de prima întrebare la care a trebuit să răspundă, potrivit formatului emisiunii şi a arătat că doreşte să dea un mesaj care va interesa pe bucureşteni.

”Alegătorii mei sunt oameni care s-au săturat de jaful din Primărie, patronat şi de PSD şi de PNL. În numele lor, spun aici: nu o să mă retrag din această campanie şi sub nicio condiţie nu o să propun bucureştenilor să îl voteze pe Predoiu”, a spus Nicuşor Dan. 

El a menţionat că este, ”totuşi responsabil şi pentru acei bucureşteni care nu vor ca Bucureştiul să fie condus de PSD, cel mai corupt partid din România”. 

”Din această perspectivă, accept provocarea pe care Cătălin Predoiu mi-a făcut-o şi sunt gata ca  o mare casă internaţională de sondaje să facă un sondaj supravegheat de USB şi de PNL, astfel încât bucureştenii să voteze în cunoştinţă de cauză, ştiind cine are şanse mai mari să o învingă pe Gabriela Firea”, a mai afirmat candidatul USB la Primăria Capitalei. 

Nicuşor Dan a ţinut să menţioneze că nu e vorba despre o retragere în urma sondajului, ci doar de o informare a bucureştenilor despre cum stau lucrurile. 

”Nu poate decât să mă bucure”, a răspuns candidatul PNL, Cătălin Predoiu, după anunţul lui Nicuşor Dan. 

El a constatat că există ”o deschidere în această direcţie”. ”Aştept să facem progrese în continuare”, a adăugat Predou, precizând că Gabriela Firea nu va fi primarul general al Capitalei. ”Astăzi s-a mai făcut un pas înainte!”, a conchis Predoiu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.