Primarul general Nicuşor Dan a anunţat, marţi, că nu s-a vaccinat încă împotriva COVID-19, întrucât a fost infectat şi se va vaccina doar în momentul în care medicul îi va transmite că este bine să facă acest lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, dacă s-a vaccinat împotriva coronavirus.  

”Nu am spus public pentru că nu am vrut să parazitez dezbaterea publică cu asta. După cum ştiţi am fost în izolare în luna mai. Am fost în izolare pentru că iniţial fiica mea a fost infectată, ulterior m-am infectat şi eu. Deci am avut coronavirus. O să fac vaccinarea după ce medicul îmi va spune că este bine să o fac”, a declarat primarul general.  

În 19 aprilie, primarul general a anunţat că fetiţa sa, Aheea, a avut test pozitiv la COVID-19, iar la el testul a fost negativ, însă trebuie să stea în izolare timp de 14 zile, până pe 30 aprilie.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.