Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat miercuri că viceprimarului PNL Stelian Bujduveanu i s-au luat atribuţiile de către Nicuşor Dan, el precizând că se pare o decizie absolut copilărească, pe principiul se iau jucăriile cuiva şi că vineri se votează bugetul Capitalei, după ce filialele PNL şi PSD Bucureşti vor analiza amendamentele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am discutat cu preşedintele filialei Bucureşti şi domnul Burduja a aflat în această dimineaţă. Mi se pare o decizie absolut copilărească, pe principiul se iau jucăriile cuiva. Primăria Capitalei are nevoie de coerenţă în actul de management şu ca atare, nu poţi să privezi un viceprimar, care este ales într-o funcţie şi are atribuţii în conformitate cu legea, să îl laşi să nu mai facă nimic. Însemnă că îl plătim să stea”, a spus Ciucă, întrebat dacă este adevărată informaţia că Bujduveanu a rămas fără atribuţii, prin decizia primarului Capitalei.

”Dacă dumnealui a decis aşa, atunci âi respectăm decizie. Cert este că la nivelul filialei PNL Bucureşti s-a decis ca împreună cu filiala PSD Bucureşti să aibă acele amendamente pe proiectul de buget. Se analizează aceste amendamente, se convoacă vineri o şedină CGMB şiu vineri va fi aprobat bugetul. Nu este normal ca cetăţenii să sufere din cauza unei astfel de decizii”, a mai spus preşedintele PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.