Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi că în coaliţie s-a agreat de principiu candidaţi comuni PSD-PNL la Satu Mare şi Mureş şi că vor avea o decizie în această seară, astăzi urmând ca fiecare formaţiunea să poarte discuţii cu preşedinţii celor două filiale, despre campania electorală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aseară am discutat pe cifrele din sondaje, a rezultat că există şanse serioase ca un candidat comun să poată să câştige judeţul şi la Satu Mare şi la Mureş şi am agreat şi varianta de principiu, urmând ca astăzi, la nivelul fiecărui partid, să se discute cu preşedinţii de filiale”, a spus liderul PNL la Parlament.

Nicolae Ciucă a precizat că varianta agreată în coaliţie este candidat PNL la Satu Mare şi candidat PSD la Mureş.

El a precizat că urmează să se stabilească modalitatea în care se abordează campania la nivelul comunelor. ”Vom avea o decizie în această seară. În principiu, este agreată”, a completat Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.