Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a avut o întrevedere, miercuri, cu omologul său ceh Miloš Vystrčil, iar acesta, cât şi conducerea Camerei Deputaţilor din Cehia, i-a dat asigurări că ţara sa susţine integrarea deplină în spaţiul Schengen, cât şi în Organizaţia de Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am început astăzi vizita în Republica Cehă cu o revedere cu Miloš Vystrčil, preşedintele Senatului acestui stat. Am discutat cu omologul meu despre aprofundarea cooperării dintre ţările noastre şi despre modalităţi de abordare comună a provocărilor geopolitice şi economice de pe plan internaţional, care afectează ambele naţiuni”, a scris Nicolae Ciucă, miercuri pe Facebook.
 
Preşedintele Senatului României a mai spus că „Miloš Vystrčil transmite Bucureştiului felicitări pentru recenta integrare în Spaţiul Schengen cu frontierele aeriene şi maritime”.
 
„Atât preşedintele Senatului ceh, cât şi conducerea Camerei Deputaţilor de aici m-au asigurat că Praga ne susţine atât pentru integrarea deplină în spaţiul european de liberă circulaţie, cât şi în Organizaţia de Cooperare şi Dezvoltare Economică”, a conchis Ciucă.
 
Nicolae Ciucă efectuează, miercuri şi joi, o vizită oficială în Republica Cehă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.