Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a vizitat marţi Muzeul de Istorie Naturală din Iaşi , el arătând că ”vremurile în care ne găsim astăzi cer să recurgem la unitate, la dialog, la calm, la soluţii, nu la scandal şi că este imperativ să recunoaştem tot ce am putut face dar şi ce nu am reuşit să facem până acum”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Muzeul de Istorie Naturală din Iaşi este o cronică vie a trecutului nostru, căreia astăzi i-a fost redată strălucirea de altădată. Un alt exemplu de investiţie, din fonduri europene, care contribuie la păstrarea valorilor poporului român. Felicit administraţia locală liberală, dar şi ministerul Culturii, condus de doamna Raluca Turcan, pentru eforturile de conservare a patrimoniului nostru”, a scris preşedintele PNL pe Facebook. Nicolae Ciucă arată că monumentul pe care l-a vizitat astăzi este şi locul unde, în ianuarie 1859, deputaţii din Partida Naţională au hotărât candidatura lui Alexandru Ioan Cuza la domnia Moldovei, fiind ”un moment care a schimbat pe deplin cursul istoriei României şi al poporului român”. ”Vremurile în care ne găsim astăzi cer, de asemenea, să recurgem la unitate, la dialog, la calm, la soluţii, nu la scandal. E imperativ să recunoaştem tot ce am putut face dar şi ce nu am reuşit să facem până acum. Să vedem ce putem schimba împreună pentru ca România să fie ţara în care românii să îşi dorească să trăiască sau să se întoarcă”, a subliniat el. ”Administraţiile liberale locale şi judeţene au arătat că Iaşiul este un loc în care, cu fonduri europene, au reuşit să pună la loc de cinste atât istoria şi cultura, cât şi investiţiile în infrastructură. Ambele sunt esenţiale în conservarea patrimoniului identitar şi în construcţia unui viitor prosper, unde modernitatea e împletită armonios cu respectul pentru tradiţie. Să ne ajute Dumnezeu ca România să rămână unită şi stabilă şi în continuare! Şi să nu uităm să fim mândri de ceea ce suntem, români!”, a mai spus preşedintele Senatului, preşedintele PNL Nicolae Ciucă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.