Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat miercuri că din discuţiile pe care le-a avut cu liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, rezultă că PNL nu va mai susţine candidatura lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, joi urmând să aibă loc o analiză la nivelul organizaţiei, dar fără a se anunţa candidatul partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din analiza pe care o avem pe măsurile care ar fi trebuit îndeplinite, pe cerinţele PNL, filiala Bucureşti, din discuţiile pe care le-am avut cu Sebastian Burduja, rezultă că PNL nu va mai susţine candidatura lui Nicuşor Dan la Primărie”, a afirmat preşedintele PNL Nicolae Ciucă, după şedinţa conducerii partidului.

El a arătat că joi va fi o analiză la nivelul filialei PNL din Capitală pe acest subiect. ”Vom discuta şi în filială, în detaliu, această situaţie. Nu lansăm candidatul PNL mâine”, a spus Ciucă.

 

Ministrul Sebastian Burduja, lider al PNL Bucureşti a anunţat că joi seară are loc un eveniment la PNL Bucureşti, pentru evaluarea pe care liberalii o fac cu privire la primarul Nicuşor Dan, intitulat ”A treia cale. Calea câştigătoare pentru Bucureştiul Viitorului".

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.