Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi, la Iaşi, despre primarii care au obiceiul de traseism politic, că ”arată ca cineva îşi ia bilet spre o anumită destinaţie şi după aceea, brusc, se hotărăşte să coboare în altă parte”. El a precizat că nu crede că trebuie să constituie un impediment în ceea ce priveşte funcţionarea PNL, ca partid şi a precizat că în coaliţie au discutat acest subiect şi ”nu le foloseşte nici lor, nici celorlalte partide această atitudine”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Au fost şi vor mai fi primari care practică această atitudine de a se muta de la un partid la altul. (...) Din păcate, atunci când discutăm despre primarii care au obiceiul de traseism politic arată ca cineva îşi ia bilet spre o anumită destinaţie şi după aceea, brusc, se hotărăşte să coboare în altă parte. Nu cred că trebuie să constituie un impediment în ceea ce priveşte funcţionarea noastră ca partid, pentru că în coaliţie - am discutat acest subiect, foarte onest spun - nu ne foloseşte nici nouă, nici celorlalte partide această atitudine. Nu le foloseşte nici primarilor, pentrui că li se păune o etichetă absolut nerezonabilă - traseist. Pentru ce? Cu 10 sau 20 de primari în plus ce rezolvă? Este decât un sâmbure de polemică pe un subiect care nu trebuie să ne ocupe timpul”, a spus Nicolae Ciucă, la Iaşi. ”Sunt partide care deja îşi pierd din relevanţă, noi am anunţat că suntem deschişi pentru tot ceea ce înseamnă coagularea dreptei în politica din România. PNL, partid de 149 de an peste câteva luni, reprezintă axul central a cee ace înseamnă politica de dreapta în România”, a mai spus preşedintele PNL la Iaşi. ”Suntem dispuşi pentru a coagula toate forţele de dreapta în jurul nostru, fie cu partidele politice aşa cum arată ele astăzi în dimensiunea lor, fie cei care vor să vină, şi nu se regăsesc în familia de dreapta, sunt bineveniţi”, a mai spus Ciucă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.