Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi despre o candidatură a lui Iulian Dumitrescu la Prahova, că este o strategie de partid pe care o gestionează aşa cum consideră el că este cel mai bine şi a precizat că nu este vorba de o singură propunere de candidatură în persoana lui Iulian Dumitrescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost întrebat la Parlament despre situaţia de la PNL Prahova, unde Iulian Dumitrescu, anchetat într-un dosar penale, doreşte să candideze pentru un nou mandat la Consiliul Judeţean. ”Este o strategie de partid pe care daţi-mi voie să o gestionez aşa cum consider eu că este cel mai bine”, a spus Ciucă. 

Întrebat dacă există şi alte nume luate în calcul de PNL pentru această candidatură, sau Iulian Dumitrescu este singura propunere, preşedintele PNL a răspuns: ”Nu există o singură variantă, în orice situaţie există mai multe variante”.

Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu susţinea recent că decizia privind candidatura lui Iulian Dumitrescu pentru un nou mandat la şefia CJ Prahova va fi luată de conducerea centrală a partidului.

”Iulian Dumitrescu a câştigat de la PSD un judeţ foarte greu în 2020, îmi doresc să găsim politic soluţia potrivită să păstrăm judeţul”, a spus Alina Gorghiu la Prima TV.

În acest moment, Iulian Dumitrescu nu-şi poate exercita mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean pentru că se află sub control judiciar, fiind acuzat de procurorii DNA că a luat mită peste 3,2 milioane de euro.

”E un dosar instrumentat de DNA şi o anchetă în curs. Nu e nicio condamnare”, a spus Alina Gorghiu.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.