Premierul Nicolae Ciucă a transmis românilor ca Învierea Domnului să le aducă „linişte sufletească, pace, bucurie şi fericirea de a petrece clipe frumoase alături de cei dragi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Bucuria Învierii Domnului să vă aducă linişte sufletească, pace, bucurie şi fericirea de a petrece clipe frumoase alături de cei dragi. Hristos a Înviat!”, a transmis Nicolae Ciucă, potrivit postării de sâmbătă pe pagina de Facebook a Guvernului României.

De asemenea, preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, cu ocazia Paştelui şi a precizat că această sărbătoare „să ne inspire să fim, cu un gând bun şi un gest de solidaritate, mai aproape de semenii aflaţi în suferinţă, loviţi de război ori nenorociri, afectaţi de pierderea celor dragi sau de povara singurătăţii”, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.