Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni despre majorările salariale care urmează să fie implementate de Executiv că a fost realizat planul de colectare a veniturilor de către Ministerul Finanţelor şi s-au derulat o serie întreagă de cheltuieli care ţin deficitul într-o marjă care îi obligă să fie cât se poate de precauţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost întrebat despre majorările salariale care urmează şi dacă vom avea în următoarele luni o tendinţă de majorare a încasărilor sau vom fi nevoiţi să ne împrumutăm. 

”Nu vreau să speculez pe un astfel de subiect pentru că nu am discutat până în momentul de faţă nici măcar pe simulări pe un astfel de subiect. Ceea ce vă pot spune de la ministrul Finanţelor este că încă din ianuarie şi până în aprilie, la bugetul de stat a fost realizat planul de colectare a veniturilor, ceea ce înseamnă o îmbunătăţire  acestui sistem”, a precizat Ciucă.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Liderul PNL a mai spus: ”În acelaşi timp, putem să vedem că au fost investiţii şi s-au derulat o serie întreagă de cheltuieli care ţin deficitul într-o marjă care ne oblige să fim cât se poate de precauţi”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.